2013 október 4-én kérvényeztük a marosvásárhelyi piacigazgatóságtól, hogy engedélyezze, hogy román és magyar feliratú árcímkéket ajándékozhassunk az árusoknak a piacokon. Erre a kérelemre egy kerülő választ kaptunk, amiben leírják, hogy ez nem a mi dolgunk, a konkrét kérést nem méltatták válaszra. Egy akciót hirdettünk meg, melyben felkérjük a lakosságot, hogy a következő linken található nyomtatványt töltsék ki, és adják le a Cuza Vodai piacigazgatóságon.

Ezen a térképen mindenki bejelölheti, hogy leadta a kérelmet, mintegy jelezve, hogy hányan vagyunk már. A következő lépésben adják meg az utcát, és jelöljék meg. Köszönjük a segítséget! Itthon vagyunk csoport.

Bejegyzések: 60

A térképre rajzolt zöld jelzőt, mozgatással helyezze az utcájára (a térképet lehet nagyítani, kicsinyíteni, mozgatni), majd a Mentés gombot lenyomva rendszerünk elmenti.

Ezután küldünk egy emailt, ami akár a Spam-be is érkezhet, a benne levő linkre kattintva megerősítheti bejegyzését. Az e-mail címét sohasem jelentetjük meg publikusan, és nem továbbítjuk harmadik félnek.

Köszönjük a segítséget!

Köszönjük, hogy aláírta ezt a petíciót! Kérem, ismertesse meg annyi emberrel ezt a petíciót, amennyivel csak tudja! Minél több ember aláírja, annál jobban odafigyel rá a média és a piacigazgatóság.

  • Szeretne értesülni emailben, a rendkivüli számadatokról, statisztikákról?
  • Szeretne értesülni emailben, mikor érjük el a 100-dik feliratkozót?
  • Szeretne értesülni emailben, a térképes adatok rendkivüli változásáról?
  • Szeretnék értesítést kapni a térképes szolgáltatástól

    (kizárólag rendkivüli üzeneteket küldünk, pl. a 100-dik bejegyzésről, vagy demográfiai statisztikát, sajtószemlét)